Doe mee, word lid!

Welkom bij de club!

Je hebt geluk, want er is nog ruimte voor nieuwe leden!
Inmiddels zijn de halve certificaten (€500) uitverkocht, maar we hebben nog ruimte voor leden met hele certificaten (€1000). Een heel certificaat kan je ook kopen met 1 mond/persoon.
Wil je lid worden? Download onderstaande PDF, lees het goed door en vul alle geel/groene gekleurde velden in. In dit formulier vragen we om jouw personalia en geven een korte uitleg over de belangrijkste weetjes van de vereniging en het administratieve/financiële plaatje. Stuur het ingevulde bestand dan naar inschrijven@voedselveurmekaar.nl.

Wij nemen daarna contact met je op!

Inschrijfgeld en contributie

Om lid te worden betaal je eenmalig inschrijfgeld, waarmee de opstart investeringen zijn bekostigd. Hiermee koop je jouw/jullie certificaat en ben je in principe je hele leven lang lid. Voor een eenpersoonshuishouden betaal je €500 (= 1 mond/persoon). Voor een meerpersoonshuishouden betaal je €1000 (= 2 – 5 monden/personen). Indien de halve certificaten (€500) uitverkocht zijn, kan je ook een heel certificaat kopen met 1 mond/persoon.

Naast het eenmalige inschrijfgeld vragen wij om een contributie. Met de contributie dekken we alle lopende kosten, denk hierbij aan de inkoop van de zaden en plantjes, salaris tuinder, gereedschap, elektra, water, enzovoort. En je mag dus komen oogsten! De contributie is €34,66 per mond per maand. Je kunt ook per kwartaal of per jaar betalen.

Inschrijfformulier