Inschrijfformulier

Je hebt geluk, want er is nog ruimte voor nieuwe leden!
Om lid te worden betaal je eenmalig inschrijfgeld, waarmee de opstart investeringen zijn bekostigd. Hiermee koop je jouw/jullie certificaat en ben je in principe je hele leven lang lid! Voor een één- of meerpersoonshuishouden betaal je €1000 (= 1 – 5 monden/personen). Inmiddels zijn de early bird certificaten (halve certificaaten van €500) uitverkocht.

Naast het eenmalige inschrijfgeld vragen wij om een contributie. Met de contributie dekken we alle lopende kosten, denk hierbij aan de inkoop van de zaden en plantjes, salaris tuinder, gereedschap, elektra, water, enzovoort. En je mag dus komen oogsten! De contributie is €34,66 per mond per maand. Je kunt ook per kwartaal of per jaar betalen.

Wil je lid worden? Download onderstaande PDF, lees het goed door en vul alle geel/groene gekleurde velden in. In dit formulier vragen we om jouw personalia en geven een korte uitleg over de belangrijkste weetjes van de vereniging en het administratieve/financiële plaatje. Stuur het ingevulde bestand dan naar inschrijven@voedselveurmekaar.nl.

of vul het formulier onder aan deze pagina in en druk op “aanmelden”

Inschrijven kan vanaf heden ook door middel van onderstaande gegevens, wij nemen daarna contact met je op!

Direct lid worden

Inschrijving VVM (#3)

Leuk dat je lid wordt van onze vereniging! Je meld je aan door dit formulier compleet in te vullen en op "aanmelden" te drukken.
Kom met ons kennismaken op de tuin, want daar valt van alles te ontdekken! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via  info@voedselveurmekaar.nl.
Groeten van het bestuur van Voedsel Veur Mekaar!

Lees eerst onze voorwaarden en ons huisreglement

Welkom bij onze moestuin
Na inschrijving en betaling krijg je van ons een persoonlijk lidnummer toegewezen. Op een later tijdstip ontvang je jouw/jullie persoonlijke ledenpasje en certificaat van ons. Het lidmaatschap geldt minimaal tot het einde van het kalenderjaar en gaat altijd in vanaf de 1e van de volgende maand. Dan mag je komen oogsten! Mocht er oogst over zijn, nemen we contact met je op om je eerste oogstdatum te vervroegen. Voorbeeld: inschrijving 15 juli per mail verzonden, dan wordt je per 1 augustus lid en mag je vanaf dan op zaterdag komen oogsten (mits er een oogstmoment is).
Het lidmaatschap wordt aan het einde van het kalenderjaar, zonder opzegging, automatisch verlengd (zie huishoudelijk reglement).

  • 1e ring:
    Op zaterdagochtend tussen 09.00u en 12.00u is het tijd om te oogsten! Je mag dan jouw oogstaandeel (aantal monden) komen oogsten in de moestuin. Neem je pasje mee om te laten zien dat je lid bent en hoeveel monden je mag oogsten. Neem kratten/tassen mee, om je oogst mee te nemen.
  • 2e ring:
    Wil je ook gebruik maken van de 2e ring? Stuur dan een mail naar 2e-ring@voedselveurmekaar.nl en vraag naar jouw persoonlijke  inloggegevens voor de VVM webshop. Deze uitgifte vindt elke laatste zaterdag van de maand van 10. 00 - 12.00 uur op de moestuin plaats. Bij vragen over de 2e ring kan je datzelfde mailadres gebruiken.

Werkgroepen:

Ieder lid kan de vereniging ondersteunen door zich in te zetten op de tuin, maar ook door het deelnemen aan één of meerdere van onze werkgroepen. Lijkt het je leuk om mee te doen?